About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

02 iunie 2011

Depresie de inceput de vara.

Si cum o vara trebuie sa inceapa mereu cu ceva ciudat, anul acesta va incepe cu o depresie.
Da. As fi vrut sa realizez mai multe anu' asta scolar. As fi vrut sa am note mai mari, sa am mai multi prieteni, sa fie mai bine si nu stiu de ce as fi vrut asta fiindca nu sunt o fire perfectionista.
Ciudat.!
Parca as vrea sa vina vacanta dar parca nu as vrea sa se termine scoala. As vrea sa merg la mare dar nu as putea sa plec de langa ei. As vrea sa ii uit dar fara amintirea lor, fara ei, eu n-as mai fi aici. As vrea sa nu-mi mai vina sa plang acum.
Parca mi-e rusine cu mine. Parca nustu..nu ma simt in largu' meu. Nu pot sa zambesc. Ce-i cu mine? Parca toti ma evita si toti vor sa scape de mine. Si nustu' cum as putea scapa de asta. :(

P.S.:stiu ca am promis ca voi face postari mai vesele, mai amuzante dar momentan nu pot :(

2 comentarii:

  1. Daca tu nu poti, sa treci pe la mine sa vezi ca n-am nici.o postare vesela..Pentru ca pot sa scriu doar cand am ceva..special

    RăspundețiȘtergere
  2. Începutul de vară nu are voie să fie decât cu soare şi zâmbete .Totul stă în puterea ta ,iar dacă ţie îţi vin în minte doar propoziţii care încep cu "dacă" ,nu e bine. Regretele nu-şi au rostul .Spune doar "n-o să pierd momente din viaţă stând tristă ,iar ce voi face de acum încolo va fi cu siguranţă mai bun". Nu se merită să pierzi momente de lumină degeaba. Baftă !

    RăspundețiȘtergere