About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

21 septembrie 2011

capitolu' 2

 Colegi se intorceau impotriva lui Jasmine si era total opus decat anul precedent, din toate punctele de vedere. Lumea era mai rea, iar Jass era mai sensibila ca oricand. O afecta lipsa fostului ei prieten, deoarece se despartisera, relatia lor se sfarsise asa, peste noapte, asa hotarase el, iar ea nu a putut face nimic pt. a evita asta. Oricum, el plecase la liceu intr-un alt oras, iar asta o afecta cel mai mult. Pe unde mergea il vedea pe el. Revedea momentele frumoase petrecute impreuna in scoala ei. In noi colegi mai mici ii regasea pe cei care terminasera cu un an inainte, adica prietenii iubitului ei. Ii era dor, iar timpul..cu cat trecea, cu atat mai mult o afecta.
 Materia era mai grea, iar parintii ei parca nu mai erau asa buni cum au fost odata. Deveneau foarte exigenti. Colegi se luau de ea si o tachinau fiindca avea o "problema". Dar cum putea scapa de tachinarile astea? Ii era si frica sa mearga la scoala, sa iese la tabla, fiindca stia ca colegii o vor face sa planga din nou.
 Ei, defapt, atunci cand o vedeau ca plange, credeau ca face pe mironosita, dar nu intelegeau gravitatea problemei, nu intelegeau ca ea ar fi putut muri chiar acolo...
 Intr-o zi..a fost scoasa la tabla sa faca un exercitiu la matematica. Cu greu la facut, deoarece ea era alergica la praful de creta. Iar cand s-a dus spre banca ei a simtit cum vede negru in fata ochilor, cum ameteste si cade in gol. S-a trezit la spital. In fata ei erau cativa colegi care plangeau si isi cereau scuze. Nu stia ce se intampla. Dupa ceva timp si-a revenit complet si in final si-a iertat si colegi.
 De aici in colo totul era mai bine, deoarece colegi nu o mai tachinau, dar tristetea ii ramanea pe fata.
 Deseori se intreba care va fi viitorul ei, dar nu gasea un raspuns. Stia ca va fi o povara pentru parinti ei, si destinul ei era egalat cu "o casa pentru copii cu handicap". Parintii ei erau mai optimisti, insa ea NU.
 Intr-o zi, Jasmine a gasit pe internet o "salvare" pentru ea. Un fel de operatie complicata pentru a elmina virusul din corpul ei. Era o operatie dificila si scumpa dar de atunci a inceput sa zambeasca si sa fie mai optimista, sa-si faca iar sperante ca pe vremuri.
---va urma---

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu