About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

06 ianuarie 2012

Obsesia nu este iubire!

 Probabil stiti ca de cele mai multe ori iubirea nu este impartasita, ca exista persoane care vor cu orice pret sa aiba alaturi pe cineva, bineinteles ca acest "cineva" nu le impartaseste sentimentele. Cine iubeste cu adevarat, ii va lasa cale libera persoanei iubite, cine nu va face asta inseamna ca iubirea s-a transformat in obsesie.
 Obsesia nu-i va da voie sa traiasca linistit si chiar il va face sa faca anumite gesturi urate. Obsesia, iubirea neimpartasita poate schimba oamenii, oamenii slabi, ii poate transforma in niste obsedati.
 Si, din pacate nu cunosc leacul aceste boli! :(

4 comentarii:

 1. obsesia este ceva ce poate sa puna stapanire pe tine.
  si este adevarat ca poate sa te schimbe in ceva rau, dar sa nu uitam ca si iubirea poate sa ne schimbe.
  cred ca pentru a scapa de obsesie e nevoie sa gandim si sa avem vointa...
  sa gandim in sesnul ca iti spui " e doar o obsesie, pot sa o controlez" si tot asa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da , iubirea este o ca o durere in fund unoeri :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Iubirea de cele mai multe ori,inseamna durere,unul iubeste,altul îsi bate joc,asta e..cândva toti ne vom găsii perechea potriviră,care să ne completeze..ne trebuie răbdare..multă răbdare!

  RăspundețiȘtergere
 4. Obsesia- simptom al nevrozei obsesionale, gelozia patologica- simptom al paranoiei. Esti mica da' isteatza. Deja inventezi psihopatologia fara a fi studiat-o. Sper sa intelegi cat mai tarziu posibil ca "iubirea" este de fapt un stadiu ale acestor tulburari daca paranoia/nevroza e pe la 10 iubirea e pe la 7...
  si totusi iubirea makes life worth living ;)

  RăspundețiȘtergere