About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

08 octombrie 2011

capitolu' 4

 In curand Jasmine avea sa cunosca pe cineva. Defapt, cunostea acea persoana, dar nu-i daduse niciodata atentia bine-meritata. In cateva zile Jasmine avea sa-l cunoasca pe Bily, un baiat de varsta ei. Un baiat dragut, modest ce o merita. In scurt timp cei doi au devenit prieteni, iar cum cele mai frumoase prieteni continua cu o frumoasa poveste, asa a fost si a lor. Cei doi erau impreuna.
 La inceput totul era frumos, si a continuat sa fie, insa viata prietenei sale cea mai buna, Anne, era cam urata.
 O colega de clasa a lui Jasmine si a lui Anne le tot dadea batai de cap celor doua prietene. De multe ori intervenea intre ele, aceasta fata, Camely dar in zadar, ele ramaneau cele mai bune prietene. Dar Camely nu renunta. Dorea cu orice pret sa le faca rau. Motivul? Fostul ei prieten o parasise deoarece o placea pe Anne. Iar acum Camely incerca sa se razbune.
 Daca ar fi stiut Camely ca Jasmine il avea ca iubit pe Bily sigur s-ar fi bagat intre ei, dar Jasmine a luat decizia sa tina acest secret putin timp, pana ce apele aveau sa se linisteasca.
 Camely incerca din rasputeri sa o faca pe Anne sa para altcineva decat era in realitate. Pe unde ajungea, pe acolo spunea vorbe total neadevarate despre Anne, iar lumea ajungea sa creda acele vorbe false.
 Dar intr-un final, Jasmine a reusit sa isi salveze prietena si sa-si umileasca inca odata colega Camely. Trecusera inca odata de necaz. Reusisera asta impreuna.
 Dar nu aici se termina povestea si viata plina de peripetii a lui Jasmine si a bunei sale prietene Anne.
---va urma---

Un comentariu: