About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

19 noiembrie 2011

capitolu' 4

Jasmine se "indragostise" de tot ce tinea de medicina, dar era prea devreme sa isi faca astfel de vise. Ceva timp a fost confuza pentru ca nu stia ce va fi, si isi dadea seama ca nu o atragea nimic legat de medicina, de biologie sau de a vindeca oameni, dar ar fi fost in stare sa faca nebunia de a merge la medicina chiar daca nu ii placea ceea ce avea sa faca, dar credea in superstitii si in coincidente, mai ales dupa acea noapte ce avea sa o marcheze.
In urmatoarele saptamani, Jass isi dadea seama de adevarata ei menire. Ii placea sa ajute oamenii, sa lupte impotriva nedreptatii, se opunea discriminarii si isi apara colegii mereu. Cauta adevarul si nevinovatia. Dar ii parea rau ca nu o atragea si cealalta parte, vindecarea oamenilor. Era confuza, dar hotarata sa isi sacrifice viitorul pentru a se vindeca, chiar daca stia ca se putea imbolnavi mental fiindca nu a facut meseria care'i placea.
La un moment dat a vrut sa renunte la ideea de a cerceta medicina.. Chiar daca era la o varsta fragila, Jass vroia cu orice pret sa-i placa tot ce tine de medicina, vroia sa nu se razgandeasca, sa fie medic, sa cerceteze boala ei si sa gaseasca un tratament. Credea ca va face o fapta rea daca nu va da la medicina, ca se va opune destinului si isi va pierde viata. Acea noapte o obseda pe Jasmine, o face sa nu gandeasca limpede.

2 comentarii: