About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

19 ianuarie 2012

Da, intradevar aceste zile au fost bunicele. Dar fiecare a avut un moment mai trist.. Si .. eu sunt ultima care afla mereu lucrurile mai putin bune? Se pare ca da.
Zilele astea am cunoscut niste fete ascunse ale "dragostei". Dar oare mai e dragoste cand devi obsedat de cineva? Mai e dragoste daca suspectezi la fiecare pas pe cineva? NU!
Acum, trecand la altceva, vreau sa va spun despre prietenie.. Imi va fi dor la anu' , cand voi merge la liceu, imi va fi dor de cea care mi-a fost mama, sora, matusa si prietena. Imi va fi dor sa rad asa cum am ras 8 ani alaturi de cei mai frumosi colegi. Imi va fi dor sa plang cu ei. Imi va fi dor de , de TOT. Dar, cum Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce, soarta a facut ca dintre colegii mei, cativa sa vrem sa mergem la acelasi liceu. Insa, sora mea nu merge acolo...

3 comentarii:

  1. Poate şi acolo o să dai de colegi aşa cum îţi doreşti tu. Mereu să vezi partea plină a paharului. E mai bine să gândeşti pozitiv...

    RăspundețiȘtergere
  2. la liceu ai sa legi prietenii noi, dar cei vechi vor ramane in sufletul tau si in amintire, si daca vei vrea vei putea gasi o modalitate de a pastra legatura cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. da stiu, insa prietena asta a mea pleaca in alt oras :(

    RăspundețiȘtergere