About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

11 ianuarie 2012

Fiecare a luat-o pe drumul lui.

 Ma abtin tare mult sa nu fac gresala de a face pe victima, din nou. Eu nu sunt nici o victima. Sunt doar o persoana obisnuita, foarte slaba in fata sentimentelor, lasa, dependenta, care la un moment dat ar fi facut ORICE pentru a avea pe cineva alaturi de ea. Nu din iubire, ci din obsesie.
 Ei uite, acum, dupa o groaza de momente in care am platit pt tot ce am facut, pot spune ca fiecare dintre noi a luat-o pe drumul lui. Tu ti-ai refacut viata, eu ma afund intr-un viitor pe care nu-l cunosc. Tu zambesti, eu mai am putin si plang de frica. Si sti de ce? Pentru ca in viata totu' se plateste. Eu pot sa-ti spun doar ca sunt multummita, de tine . Vei ramane mereu fratele meu, omul meu, pentru ca eu defapt nu te-am iubit, eu am iubbit puterea ta si faptul ca mereu ma ajutai.

4 comentarii:

  1. nu cred ca acea persoana zambeste, cred ca si pe ea o doare , poate n-o arata, dar nu poti trece prin viata unui om asa pursisimplu.

    RăspundețiȘtergere
  2. aceasta persoana daca se simte refuzata sau plictisita, sau a petrecut alaturi de o pers o perioada relativ mare de timp [5-6 luni] considera ca trebuie sa mearga m departe fara acea persoana. dar am si eu vina mea. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. timpul o sa iti umple golul lasat mai repede decat crezi. am trecut si eu, ca orice om, prin aceasta etapa a vietii. ma simteam pierduta, imi simteam inima stoarsa de puteri, insa, uimitor, m-am ridicat si am continuat. odata ce vei cunoaste persoana potrivita nimic nu o sa ti se mai para greu. plangi, pentru ca plansul ajuta, insa nu trebuie sa-ti fie frica niciodata, frica doare, macina, seaca.

    RăspundețiȘtergere