About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

17 noiembrie 2011

O viata de cacat.

Am cautat mereu sa ies din aceasta lume. Am incercat sa lupt cu ea, dar nu mai pot. E prea dura, e prea rea. E prea multa ura, suntem prea ranchiunosi. Am incercat sa ma schimb chiar daca stiam ca imi va fi foarte greu. Am incercat sa-mi schimb modu' de viata, de gandire pentru a ma putea integra. Nu am reusit sa schimb nimic, doar am suferit, am plans, dar n-am regretat nimic. I-am respectat pe altii, insa am primit in schimb un fel de "caramida" in cap. In schimb voi, v-ati pus in cap sa-mi stricati toata viata ce mi-a mai ramas. Sper sa reusiti. Oricum, sunt doar o pacoste, un om fara rost, mi-ati face un bine distrugandu-ma odata. Va multumesc!

7 comentarii:

  1. de ce crezi că eşti o pacoste?
    de ce vrei să te schimbi, adică faci ceva greşit?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca fac ceva gresit, defapt tot ce tine de mine e gresit, e urat, e pe dos.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca tu crezi ca e ceva rau la tine atunci da poti sa incerci sa te schimbi, dar daca e vorba sa te schimbi doar pt ceilalti atunci nu cred ca trebuie sa te schimbi. prietenii adevarati te accepta asa um esti, langa ei trebuie sa fii prusisimplu tu.


    nu cred ca esti o pacadote, viata e rea, oamenii da sunt rai dar nu trebuie sa ii bagam in seama pentru ca nu toti sunt asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi ca-ti bati capu' cu mine. nu cred ca se mai poate face nimic in privinta mea. sunt un fapt consumat :-j

    RăspundețiȘtergere
  5. te subestimezi prea mult.daca nu te iubesti tu, cine sa o faca mai mult ca tine?

    RăspundețiȘtergere
  6. viata nu e mereu cum ne dorim ,insa de noi depinde sa o imbunatatim.crede in tine ,nu incerca sa te schimbi dupa placul celorlalti si nu mai pune la suflet tot ce spun ei pentru ca nu se merita ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. interesanta gandire ... de unde ai facut rost de ea

    RăspundețiȘtergere