About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

04 februarie 2012

Poveste de viata III

 Vanessa avea un plan, o mica "strategie". Stia cum sa se reapropie de Justin, dar nu s-a gandit niciodata la un refuz sau la ceva rau. A fost optimista, poate prea optimista. Credea ca planul ei va functiona si deja isi imagina cum vor fi impreuna. Insa, nici de data asta nu a fost sa fie. A fost trista, dezamagita, dar nici de data asta nu si-a pierdut speranta. Ar fi fost in stare sa se mute la scoala lui, sa faca orice pentru a fi din nou "fratele ei".
 Insa, dupa ceva timp si-a dat seama ca asta e destinul. Se obisnuise cu ideea, era mai linistita, stia ca anul viitor va merge la scoala lui si totul va fi bine.
 Mark o ignora, insa ei ii era teama de ignoranta asta. Ii era teama sa stea in preajma lui. Stia ca un om dependent nu renunta prea usor. Defapt Mark era "ea". Mark era copia fidela a Vanessei, era acea persoana sensibila, care "iubeste" pana la dependenta. Si mai stia ca, atunci cand ea va termina cu "planurile" pt. a-si recapata fratele, va termina si Mark cu aceasta obsesie pentru ea.
Tumblr_ls9rjlngy81r40s83o1_1280_large

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu