About me

Fotografia mea
Romania
Un suflet vesnic vesel.

15 februarie 2012

NICIODATA, NIMENI NU...

De cand ma stiu, am avut fara sa vreau , langa mine persoane multe, multe si de tot felul. Am avut persoane care m-au tradat, m-au ajutat, m-au incurajat si m-au rasfatat. Am avut persoane care m-au facut sa zbor, sa ating cerul si sa ma simt superioara tuturor, sa ma simt ca o stea. Am avut persoane care au intrat cu forta in viata mea si imi tulburau linistea, care m-au facut sa plang, sa sufar, dar niciodata, NIMENI, NU a reusit sa imi distruga zambetul, rasul, dorinta de a mai trai, viata. NICIODATA, NIMENI NU va reusi asta. Nici dupa ziua de azi nu pot sa inteleg de ce sunt atat de buna cu cei din jur, de ce nu dau cu biciul, de ce sunt fraiera si nu ma razbun. De ce? De ce am atatea planuri de razbunare, dar  n-am curaj sa le pun in aplicare? De ce? De ce nu pot..?

4 comentarii:

  1. pentru că ai suflet. de aia.
    şi prin răzbunare oricum nu câştigi nimic.
    mă bucur să aud că zâmbetul tău triumfă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am avut astfel de persoane in jurul meu. Esti o persoana buna pentru ca iti pasa de cei din jurul tau, pentru nu vrei sa ranesti si pentru ca tii la ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,Lauda de sine nu miroase-a bine"..Esti sigura ca esti atat de buna pe cat te crezi?;))..Daca esti o persoana minunata ar trebui sa iti spuna ei asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ca m-am laudat cu ceva. Pur si simplu am spus ca nu am curaj. Si da, mi-au repetat in nenumarate randuri ca sunt fraiera si nu incerc sa le fac rau.

      Ștergere